Amaron MY-BM

1 week 4 hours ago

【Adakah anda tahu apakah JENIS BATERI KERETA yg anda gunakan? 🚗 Aku Pasti , RAMAI yd tak tahu. HEHEHE】 👦🏻: "Bateri kereta pun ada beza ke ?? Bukan semua bateri sama je kan ??* 👨🏻: "NO! Anda tahu tak betapa pentingnya bateri kereta? Ada banyak jenis bateri yg anda harus

Amaron MY-BM

2 weeks 4 days ago

Sekiranya bateri kereta anda cepat habis, perkara pertama yang perlu diperiksa adalah lampu depan kereta anda. 😧😧 Lampu depan banyak kenderaan baru dirancang untuk dimatikan secara automatik setelah jangka masa tertentu. Namun, jika kereta anda tidak mempunyai ciri ini, lampu depan mungkin menyala sehingga anda mematikannya atau bateri kereta habis

Amaron MY-BM

3 weeks 3 days ago

Amaron mengucapkan "Selamat Hari Merdeka" kepada semua rakyat Malaysia! 🥳🥳 #Merdeka #NationalDay #IndependenceDay #amaron36 #lastlongreallylong

Amaron MY-BM

3 weeks 6 days ago

🔋🚙 🤦‍♂️ Bilakah anda perlu memeriksa bateri kereta anda?? ⚠️1. Enjin Lambat Di Hidupkan ❗❗ Lama kelamaan, komponen di dalam bateri anda akan habis dan menjadi kurang berkesan. Apabila ini berlaku, bateri memerlukan masa lebih lama untuk berfungsi dan anda perlu menunggu beberapa saat lagi untuk enjin di hidupkan. Permulaan

Amaron MY-BM

1 month 36 minutes ago

🤩Ribuan Terima Kasih🤩 kepada Tuan Shahril Gaban So www.facebook.com/shahrilosman kerana berkongsi pengalaman yang cukup bernilai 6 bintang ⭐ anda sebagai pelanggan setia kami🙏. Setiap minggu kami akan memilihkan komen / testimoni🙋‍♂️🙋 yang terbaik!!! . Kepuasan anda adalah keutamaan kami 💚!!! Jumpa lagi minggu depan !!! _____________________________________________ 😍 Tukar Kepada Bateri

Amaron MY-BM

1 month 5 days ago

🤩Ribuan Terima Kasih🤩 kepada Tuan Mohd Saiful www.facebook.com/mohd.shaiful.9210 kerana berkongsi pengalaman yang cukup bernilai 6 bintang ⭐ anda sebagai pelanggan setia kami🙏. Setiap minggu kami akan memilihkan komen / testimoni🙋‍♂️🙋 yang terbaik!!! . Kepuasan anda adalah keutamaan kami 💚!!! Jumpa lagi minggu depan !!! _____________________________________________ 😍 Tukar Kepada Bateri Kereta

Amaron MY-BM

1 month 6 days ago

Cara untuk Jump Start bateri kereta yang tidah dapat berfungsi (cari bateri AH yang sama) 🚙🔋 ✅ Langkah 1: Letakkan kereta yang akan anda gunakan di sebelah kereta dengan bateri yang tidak berfungsi, cukup dekat sehingga kabel dapat mencapainya. Kenderaan tidak boleh saling bersentuhan. ✅ Langkah 2: Matikan suis pencucuhan

Amaron MY-BM

1 month 2 weeks ago

🤩Ribuan Terima Kasih🤩 kepada Tuan Mohd Al-Ikhram www.facebook.com/mohdalikhram.ikhram kerana berkongsi pengalaman yang cukup bernilai 6 bintang ⭐ anda sebagai pelanggan setia kami🙏. Setiap minggu kami akan memilihkan komen / testimoni🙋‍♂️🙋 yang terbaik!!! . Kepuasan anda adalah keutamaan kami 💚!!! Jumpa lagi minggu depan !!! _____________________________________________ 😍 Tukar Kepada Bateri Kereta

Amaron MY-BM

1 month 2 weeks ago

❗❗❗❗ Perhatian ❗❗❗❗ ✅20%OFF (Free Shipping) 8.8.2021, 50% Coincashback ✅20%OFF (Free Shipping) 8.8.2021, 50% Coincashback ✅20%OFF (Free Shipping) 8.8.2021, 50% Coincashback Nak pergi beli makan tapi motor tak dapat start. 😫 Nak tukar Bateri motor ? Jom lah membeli belah di Shopee (Amaron Official Store), cepat dan mudah.. plug &

Amaron MY-BM

1 month 3 weeks ago

🤩Ribuan Terima Kasih🤩 kepada Tuan Jiddin Jamal www.facebook.com/ridhauddin.jamaludin kerana berkongsi pengalaman yang cukup bernilai 6 bintang ⭐ anda sebagai pelanggan setia kami🙏. Setiap minggu kami akan memilihkan komen / testimoni🙋‍♂️🙋 yang terbaik!!! . Kepuasan anda adalah keutamaan kami 💚!!! Jumpa lagi minggu depan !!! _____________________________________________ 😍 Tukar Kepada Bateri Kereta

Amaron MY-BM

1 month 3 weeks ago

Tawaran terhad utk Penghantaran percuma‼ ️ Tawaran terhad utk Penghantaran percuma‼ ️ Tawaran terhad utk Penghantaran percuma‼ ️ 📣 Dengan bangganya kami mengumumkan 📣 Pelancaran Kedai Rasmi Amaron secara Online🎉🎉🎉 Bersempena dengan pelancaran tersebut, kami menawarkan penghantaran secara percuma untuk pembelian melalui amaron36.com/ 🎊🎊🎊 Adakah anda memiliki salah satu senarai

Amaron MY-BM is feeling proud.

1 month 3 weeks ago

TAHNIAH Aaron Chia & Soh Wooi Yik!!

Pingat Gangsa untuk Malaysia!!

Beregu Badminton negara, Aaron Chia & Soh Wooi Yik berjaya membawa pulang pingat pertama Malaysia di Olimpik Tokyo 2020.

Mereka tewaskan beregu Indonesia, Ahsan/Setiawan.

17-21, 21-17, 21-14

Malaysia Boleh 🔥🇲🇾🔥💪

Amaron MY-BM

1 month 3 weeks ago

😱Bateri kereta anda tak tahan lama? 😭Dah penat tukar bateri kereta setiap tahun? 😫Bila kereta tidak dapat start anda akan bazirkan masa dan wang ‼️ 🥺Memasang bateri yag berkualiti rendah akan merosakan bahagian elektronik di dalam kereta anda! "Saya tak perlu tukar bateri setiap tahun lagi kerana dengan adanya Jaminan

Amaron MY-BM is feeling thankful.

1 month 3 weeks ago

🤩Ribuan Terima Kasih🤩 kepada Tuan Tengku Izani web.facebook.com/Tengku.Izani kerana berkongsi pengalaman yang cukup bernilai 6 bintang ⭐ anda sebagai pelanggan setia kami🙏. Setiap minggu kami akan memilihkan komen / testimoni🙋‍♂️🙋 yang terbaik!!! . Kepuasan anda adalah keutamaan kami 💚!!! Jumpa lagi minggu depan !!! _____________________________________________ 😍Tukar Kepada Bateri Kereta Jaminan

Amaron MY-BM is feeling thankful.

2 months 3 days ago

🤩Ribuan Terima Kasih🤩 kepada Tuan Leciferin www.facebook.com/luciferin.maritas kerana berkongsi pengalaman yang cukup bernilai 6 bintang ⭐ anda sebagai pelanggan setia kami🙏. Setiap minggu kami akan memilihkan komen / testimoni🙋‍♂️🙋 yang terbaik!!! . Kepuasan anda adalah keutamaan kami 💚!!! Jumpa lagi minggu depan !!! _____________________________________________ 😍Tukar Kepada Bateri Kereta Jaminan Amaron

Amaron MY-BM

2 months 5 days ago

Mencari bateri yang tahan lama untuk kereta kesayangan anda? 😫 Tidak tahu nak pilih jenama apa?? 🤔 Jom lihat komen daripada pengguna Amaron 🤔🤔 Kami bersyukur kerana mendapat maklum balas yang tulus daripada pelanggan ❤️ Pasukan kami akan lebih bermotivasi untuk terus memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk anda. ----------------------------------------------------------------------------------- 💚*

Amaron MY-BM is celebrating Eid-al-Adha.

2 months 5 days ago

🌙SALAM EID-ADHA 2021🌙✨ Hari Raya Haji bukan sekadar perayaan tahunan, tetapi ianya untuk mengingatkan kita tentang peristiwa pengorbanan Nabi Ibrahim A.S dan anakanda baginda Nabi Ismail A.S. Perintan Allah S.W.T didatangkan dalam pelbagai bentuk, kita harus melaksakannya dengan hati terbuka sebagai tanda keimanan kita terhadap Yang Maha Esa. Apa sahaja

Amaron MY-BM is feeling thankful.

2 months 1 week ago

🤩Ribuan Terima Kasih🤩 kepada Tuan Hilmi web.facebook.com/hilmi.wind kerana berkongsi pengalaman yang cukup bernilai 6 bintang ⭐ anda sebagai pelanggan setia kami🙏. Setiap minggu kami akan memilihkan komen / testimoni🙋‍♂️🙋 yang terbaik!!! . Kepuasan anda adalah keutamaan kami 💚!!! Jumpa lagi minggu depan !!! _____________________________________________ 😍Tukar Kepada Bateri Kereta Jaminan Amaron

Amaron MY-BM

2 months 3 weeks ago

❗❗❗❗ Perhatian EMCO ni Macam mana?? ❗❗❗❗ 20%OFF (Free Shipping) 7.7.2021 Tak boleh pergi shopping😥, tak ada kedai buka lepas pukul 8malam?😫 Nak tukar Bateri motor ? Jom lah membeli belah di Shopee (Amaron Official Store), cepat dan mudah.. plug & play je 🤩 ! Nantikan mulai Pukul (12 AM,

Amaron MY-BM is feeling thankful.

2 months 3 weeks ago

🤩Ribuan Terima Kasih🤩 kepada Tuan Shahril www.facebook.com/shahrilosman kerana berkongsi pengalaman yang cukup bernilai 6 bintang ⭐ anda sebagai pelanggan setia kami🙏. Setiap minggu kami akan memilihkan komen / testimoni🙋‍♂️🙋 yang terbaik!!! . Kepuasan anda adalah keutamaan kami 💚!!! Jumpa lagi minggu depan !!! _____________________________________________ 😍Tukar Kepada Bateri Kereta Jaminan Amaron

Amaron MY-BM

2 months 4 weeks ago

🤩【TOP 10 KERETA YG DIGEMARI OLEH RAKYAT MALAYSIA 2021】 🤩 Adakah anda memiliki SALAH SATU KERETA seperti di dalam senarai sekarang? Sila membayangkan situasi tanpa kebimbangan di bawah: 🤩 Tidak perlu risau lagi bateri anda tidak cukup cas mencukupi, dan bahagian elektronik kereta anda rosak ! sebab ia akan merosakkan

Amaron MY-BM

2 months 4 weeks ago

Cara paling mudah untuk membeli Bateri Motosikal online !!!! Menjimat masa & duit!!!! Order. Menerima. Terus pasang jer dah boleh guna. Senang jer, tukar Motorsikal bateri Video dibawah menrujukkan cara-cara untuk memasangankan Amaron Pro Rider “Bateri” dekat Motorsikal anda.👇👇👇 KEBAIKAN BELI DARI KAMI : ✅ Nilai yang untung!!! 🤑 ✅100%

Amaron MY-BM is feeling thankful.

3 months 1 day ago

🤩Ribuan Terima Kasih🤩 kepada Tuan Mohd Firdaus www.facebook.com/profile.php?id=100008749789167&comment_id=Y29tbWVudDoyOTcyNzA4NDk2Mjc0NTUyXzI5NzMzNTc2MTk1NDI5NzM%3D kerana berkongsi pengalaman yang cukup bernilai 6 bintang ⭐ anda sebagai pelanggan setia kami🙏. Setiap minggu kami akan memilihkan komen / testimoni🙋‍♂️🙋 yang terbaik!!! . Kepuasan anda adalah keutamaan kami 💚!!! Jumpa lagi minggu depan !!! _____________________________________________ 😍Tukar Kepada Bateri Kereta Jaminan

Amaron MY-BM is celebrating Father's Day.

3 months 5 days ago

Amaron Malaysia Mengucapkan Selamat Hari Bapa kepada seluruh Bapa di Muka Bumi ini.🧔💚💪🙏 #haribapa2021 #amaronmalaysia #amaron36 #baterikeretaterbaik #jaminan36bulan

Amaron MY-BM is at Amaron Battery Tecxus Melaka.

3 months 1 week ago

🤩🤩BERITA BAIK kepada semua penduduk di kawasan MELAKA. 😉FMCO nak keluar, tapi bateri kereta dah KONG? 🔧Anda memerlukan perkhidmatan penghantaran dan pemasangan bateri di Melaka??? Tak perlu risau! AMARON GO Pusat Jualan & Perkhidmatan - 🔋Amaron Battery Tecxus Melaka akan membantu anda 😉 🎉Tahniah kepada 🔋TECXUS PRODRIVE MELAKA diatas pembukaan